In mei 2019 bestond mijn praktijk alweer 10 jaar!

 

En wat is de dierenfysiotherapie gegroeid in die jaren!

We hebben er met zijn allen een geslaagde dag van gemaakt, met hulp van alle enthousiaste deelnemers!

 

Kijk voor de aftermovie en de foto`s op mijn facebookpagina, ik wil iedereen bedanken voor hun inzet en aanwezigheid! 

Even voorstellen aan de deelnemers:

 

Jip de Bot zal met haar paard de opening verzorgen middels een Kür op muziek.

Jip en ik hebben samen de opleiding dierenfysiotherapie gevolgd. Ze weet dus als geen ander hoe het bewegingsapparaat van het paard werkt, en past dit toe in de training van jonge paarden tot op wedstrijdniveau. Samen met Jordy van Nies vormen zei J&J Stables. 

Hun corebusiness is paarden zadelmak maken, het africhten of corrigeren van paarden en klaar maken voor verkoop en uitbrengen op wedstrijd. Jordy richt zich daarbij op de springpaarden, Jip op de dressuurpaarden. 
Naast het trainen van de paarden, geven ze veel lessen (springen, dressuur, clublessen). 
Het paard staat centraal in de training. Ze krijgen de tijd om met vertrouwen te ontwikkelen tot fijn sportpaard en variëteit in de training vinden zij erg belangrijk.  Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. 

Jordy van Nies 0031628250791
Jip de Bot 003143062095

Patrick Steven van "honden vrienden Helden" uit Weert verzorgt de demonstratie IPO training van de hond. Hij legt uit en laat zien waar de training uit bestaat. En ook het echte bijtwerk wordt getoont! 

Borderwell Bordercollies verzorgt de demonstratie Agility, Mirjam is hobbyfokker met FCI/VDH/CfBrH papieren. 

Ze is zelf heel actief in de agility oftewel behendigheidsport met haar bordercollies. Zij zullen u een spectaculaire demo laten zien door tunnels, balanceren en meer! Mirjam is zelf ook fysiotherapeute voor mensen en zal ook toelichting geven over de fysieke belasting van de hond tijdens het uitvoeren van deze sport. U vindt meer informatie over deze fokster op www.borderwell.nl en op facebook op Borderwell Bordercollies.

Nina Bien van Très Bien Coaching & Begeleiding verzorgt de demonstratie paarden coaching en Natural Horsemanship.

Nina is psychologe, Neurowetenschapper en life-coach met behulp van paarden. 

Ik heb Nina leren kennen tijdens de opleiding ACT, Acceptance and Commitment Therapie, een behandelmethode binnen de psychologie. Beide delen we onze passie met werken met paarden en onze scholingen in psychologie. Natural Horsemanship past dan ook uitermate bij Nina omdat daar juist de communicatie met het paard heel centraal staat; wat zegt een paard met zijn lichaamstaal en hoe interpreteren wij dat. Heeft hij pijn? Zit het paard goed in zijn vel? We kunnen veel aflezen van zijn uitdrukkingen. Nina laat het ons zien bij mijn merrie Tracy. Maar het paard houdt ons ook een spiegel voor, en wat kunnen wijzelf leren van het paard? Het belooft een interessante demo te worden! Meer info vindt u op: https://tresbiencoaching.nl/

Ruitershop Bemelmans uit Vaesrade zal de gehele middag aanwezig zijn met paarden artikelen die in het teken staan van de gezondheid en veiligheid van het paard. Want preventie is ook heel belangrijk! www.bemelmansnooitvangehoord.nl

Pet`s Place Heerlen zal door Kasia Bolesta vertegenwoordigd worden met een stand met hondvriendelijke producten. Deze sluiten goed aan bij de zienswijze van de dierenfysiotherapeut. Een goed passend tuig is bijvoorbeeld heel belangrijk voor de vrijheid van de bewegingen van uw hond!

Cherry`s Ijsbus zal aanwezig zijn om de lekkere trek te stillen tijdens alle indrukken van deze dag! 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

 

mailnaar@dierfysiofrancis.nl

0031(0)6 12 86 56 12

Francis Gommans
Auf dem Stein 1
52538 Selfkant-Stein
Duitsland

 

BIG registratienummer 19065721104

Diergeneeskunde register 150270
K.v.K.-nummer 14119295
BTW nr. NL001819258B60
Bank: Prakt. voor dierenfys. F. Gommans
IBAN: NL61 RABO 0354 7305 76

 

©2019 Praktijk voor dierenfysiotherapie Francis Gommans. Privacy